Rezervime te biletave online dating Sexs xxl free hot sexs cam chat


24-May-2016 23:29

Shoqerizimi me njerez te rinj: Pervec se aktivitete artistike, shfaqjet jane edhe aktivitete sociale.Ne hollin e teatrit gjate pritjes se fillimit te shfaqjes mund te krijoni njohje te reja, apo te takoni rastesisht miq te cilet kishit kohe pa i takuar.Edhe femijet mbi 2vjet kane te drejte te kene kete peshe bagazhi.Ju rekomandojme qe te mos dorezoni bagazhe te ve Canta, te cilat kane peshe me te rende se 30 kg. Mbipesha e bagazhit Transportimi i bagazhit, i cili per nga pesha i tejkalon kufijte e percaktuar te bagazhit te pataksuar, behet me pagese deri ne 8 euro ne kilogram. Bagazhi i dores Per shkaqe sigurie si dhe per shkak te rehatise, ne kabine lejohet te merret vetem nje cope bagazhi dore per person deri ne 5 kilogram, derisa permasat nuk guxojne te tejkalojne 55 cm x 40 cm x 20 cm.Rezervimi i fluturimit eshte i mundur te behet vetem nga prinderit ose nga personi qe e pret ne Aeroport arritjen e femijes.

rezervime te biletave online dating-35

dating romance com

Udhezim: per femije te pashoqeruar nuk eshte e mundur te behet rezervimi online. Gjermanlines i definon femijet e pashoqeruar si me poshte: Femije midis moshes 5 dhe 11-vje Care; pa person shoqerues prej moshes 15-vje Care Femije midis moshes 3 dhe 5-vje Care; me person shoqerues midis moshes 12 deri ne 15-vje Care Sipas deshires se prinderve perkujdesja mund te behet edhe per femijet midis moshes 12 dhe 18-vje Care.

) Sistemi ka dy lloje cmimesh Cmimi ne CHF edhe EURO, nese prenotoni bilete per Zvicerr cmimi eshte ne CHF nese prenotoni bileta per Gjermani cmimi eshte ne EURO ).